Wonen in een appartement in Park Nova

Hoe zou jij hier willen wonen?

De appartementen van Park Nova zullen worden gebouwd aan de rotonde op de hoek Ceintuurbaan en Zwolseweg 180 in Deventer. Op deze plek was tot voor kort het kantoor van zorggroep Carinova gevestigd.

Woonprogramma

Park Nova wordt zichtbaar in een L-vorm waarbij de 2 gebouwdelen een verschillende hoogte hebben. Hierdoor heeft het gebouw een optimale stedenbouwkundige aansluiting op de overige bebouwing rondom de rotonde. Park Nova wordt een gebouw voor 54 appartementen met een gebruiksoppervlak tussen de 56m2 en 95m2 en een balkon van 4m2. Hiervan worden er tenminste 22 appartementen in de middendure huur aangeboden. Voor de plint op de begane grond zijn wij in een vergevorderd gesprek met drie huisartsen en een apotheek.
Op het binnenterrein komen in totaal 57 parkeerplaatsen voor zowel de bewoners als de bezoekers van de huisartsen/apotheek. Op het dak van de begane grond wordt er een prachtige gemeenschappelijke daktuin gerealiseerd waar de bewoners elkaar kunnen ontmoeten of lekker een boek kunnen lezen. 

Prognose koopsom: ca. v.a. € 250.000,- tot ca. € 450.000,- v.o.n.
Prognose huursom: ca. v.a. € 810,00 – € 950,00 p/m 

Zoals de planning laat zien verwachten wij in oktober in pre-sale te gaan. De start van de verhuur vindt later plaats. Schrijf je in als belangstellende en wij houden je op de hoogte. 

Deel deze pagina: