De locatie Zandweerd
in Deventer

De appartementen van Park Nova worden gebouwd aan de rotonde op de hoek Ceintuurbaan en Zwolseweg 180 in Deventer. Op deze plek was tot voor kort het kantoor van zorggroep Carinova gevestigd.


Zandweerd
Het is heerlijk wonen in Zandweerd. Lekker rustig, centraal gelegen en alles in de buurt. Je loopt zo naar de Jumbo en de Albert Heijn ligt aan de overkant van de straat. Het Nieuwe Plantsoen Park met de bekende watertoren ligt om de hoek. Je wandelt of jogt zo naar de IJsselkade en het historische centrum van Deventer ligt op nog geen 10 minuten fietsen.

De IJssel
Deventer is een levendige stad met een monumentale sfeer. De historische Hanzestad en prachtige omgeving worden sinds mensenheugenis in belangrijke mate bepaald door de rivier de IJssel. Boegbeeld van de stad is de karakteristieke Lebuiniskerk, die je al van verre kunt zien.

Boekenmarkt
Festivals, feesten, kermissen, markten en muziek: in Deventer is er altijd wel iets te doen. De grootste publiekstrekkers zijn de jaarlijkse boekenmarkt (langs de IJsselkade) en het Dickens Festijn. De boekenmarkt is 6,5 kilometer lang en wordt bezocht door ruim 125.000 personen. Ieder jaar in december brengt het Dickens Festijn je terug in het 19e-eeuwse Londen. Twee dagen lang 950 personages van Scrooge tot Oliver Twist in het historisch stadscentrum.

Deventer Koek
Wandel door de middeleeuwse straten en stegen en ontdek hoeveel bijzondere winkels er in Deventer zijn. Er is zelfs een wandelroute uitgestippeld langs 95 unieke winkels en galeries, inclusief de Deventer Koekwinkel.

Stadsbrouwerij
In het centrum van Deventer vind je meer dan honderd cafés en restaurants, waaronder trendy koffietenten, authentieke lunchrooms, grand cafés, restaurants, de Fooddock en een stadsbrouwerij.

Ontdek Park Nova
Melanie Willemse
Jouw Verkoopmanager Park Nova
+31 (0)6 139 69 539 Mail mij melanie@vanwonen.com Inschrijven

"Laat mij je helpen jouw nieuwe thuis bij VanWonen te vinden"