De pre-sale is gestart!

16 november 2021

Nieuwsbericht

Na een succesvolle informatie avond is de pre-sale van de 27 koopappartementen in het plan Park Nova gestart. Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven op het woningtype van jouw voorkeur. De 27 appartementen zijn onverdeeld in acht verschillende typen. Per type appartement is er een basisindeling en twee variantindelingen gemaakt. Wij horen graag welke indeling het beste bij jou past.


Wat is een pre-sale?
Een pre-sale wil zeggen dat jij je kunt inschrijven voor één of meerdere (maximaal drie) type appartementen van jouw voorkeur, op basis van de online verstrekte ‘concept’ stukken en indicatieve (bandbreedte-) VON-prijzen. De pre-sale geeft jou de tijd om alvast te oriënteren op de financieringsmogelijkheden en jouw woonwensen.

Hoe werkt online inschrijven?
Vanaf nu kun jij je inschrijven op het woningtype en variantindeling van jouw voorkeur via onderstaande button of via jouw VanWonen account. Hiervoor is het nodig om je eerst te registreren als belangstellende via deze website. Na invullen van het formulier, ontvang je op het door jou aangegeven e-mailadres een bevestigingslink en na bevestiging een email met de inloggegevens voor uw persoonlijke account.
De tijd tussen pre-sale en de start van de verkoop gebruiken wij om de verkoopdocumenten af te ronden, eventuele woonwensen aan te passen en afspraken te maken met de showroom voor sanitair en keuken.

Ben je ingeschreven als belangstellende, dan houden wij je via nieuwsbrieven regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen. Wij verwachten het eerste kwartaal van 2022 met de 27 appartementen in verkoop te gaan. Zodra de pre-sale sluit en de verkoop start ontvang je hierover van ons bericht.

Park Nova voor iedereen. Dat maakt dit plan zo bijzonder; van jong tot oud van huur tot koop. Heb jij geen belangstelling voor de koopappartementen, maar wel voor de huurappartementen, stuur dan een mail naar klantcontact@vanwonen.com. Zo blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het verhuurproces. De actieve verhuur start circa zes maanden voor oplevering.

Deel dit artikel: