BOUW 54 APPARTEMENTEN PARK NOVA GESTART

06 juli 2023

Nieuwsbericht

Park Nova verrijst op de voormalige kantoorlocatie van zorggroep Carinova, op nog geen 10 minuten fietsen van het historische centrum van Deventer. In de populaire wijk Zandweerd, op de hoek van de Zwolseweg en de Ceintuurbaan. Een bijzonder veelzijdig gebouw met een divers woonprogramma voor jong en oud. Park Nova wordt een waardevolle toevoeging aan de stad Deventer: 27 appartementen grotendeels in de middeldure huur en 27 koopappartementen in verschillende prijscategorieën. De woningen variëren in grootte tussen 59 en 97 m2. Alle appartementen hebben een eigen balkon of dakterras. 

Wethouder Liesbeth Grijsen: “Met de bouw van dit woongebouw komen er nieuwe woningen bij in Deventer. Daar is gezien de huidige krapte veel behoefte aan. Ik ben blij dat met dit project weer veel mensen in ons mooie Deventer een prachtige duurzame woning hebben gevonden. Graag wens ik alle bewoners alvast veel woongeluk.”

Miranda Venekamp-Brandt, VanWonen Directeur Marketing Verkoop & Verhuur voegt daaraan toe: “In het plan voor Park Nova hebben we de toekomstige bewoners vroeg betrokken. Dankzij hun input is er een divers en inclusief woningprogramma ontstaan met ruimte voor persoonlijke woonwensen. Deze woningen zijn voor jong en oud, samenwonend en alleenstaand. Vanuit de behoefte elkaar te willen ontmoeten hebben we in het ontwerp een mooie groene daktuin opgenomen. Deze wordt uiteraard rookvrij, zodat bewoners hier gezond en in het groen kunnen genieten.” 

Groen en gezond samen wonen 
Ontmoeten, groen en aandacht voor het klimaat zijn onderwerpen die vanaf het begin van de planontwikkeling zijn meegenomen. Met omwonenden en ander belangstellenden is dan ook gezamenlijk gewerkt aan de totstandkoming van het plan. Dit vertaalt zich onder meer in de gemeenschappelijke daktuin en twee elektrische deelauto’s van We Drive Solar die beschikbaar zijn voor alle bewoners van het complex. Met de daktuin en de beplantingen rondom het gebouw wordt de groene verbinding gelegd met het nieuwe Plantsoen en de rotonde met grote bomen aan de Zwolseweg. Daarnaast is er in de gevels een groot aantal nestkasten voor vleermuizen en gierzwaluwen opgenomen. 

“Mooi dat we nu gestart zijn met de bouw van Park Nova. Een prachtige en duurzame toevoeging aan onze mooie stad. Hier gaan de toekomstig bewoners straks heerlijk wonen.” zegt Gerwin van de Zande, Directeur PHB.

Nog enkele appartementen beschikbaar 
De oplevering van Park Nova is voorzien in het vierde kwartaal van 2024. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Bij interesse is een bezoek aan de bouwplaats mogelijk. Voor meer informatie: www.parknova.nl.

Over VanWonen
Woningen en leefomgevingen creëren voor de gezondste generaties. Dat is de VanWonen-missie als gebieds- en vastgoedontwikkelaar. Gebieden die goed zijn voor mens en aarde en waarin gemeenten en partners hun ambities op een duurzame manier vertaald zien. En waarin klanten zich welkom voelen, positief worden verrast en hun klantreis beoordelen met een 9+. Werkend vanuit Zwolle, Utrecht, Groningen en Nijmegen, gestoeld op persoonlijke relaties en een krachtig netwerk, staat VanWonen voor een nieuwe stijl van ontwikkelen. Ontdek meer op www.vanwonen.com

Over PHB Deventer
Wij zijn een bouwbedrijf uit Deventer dat haar klanten maximaal wil ontzorgen als het om bouwen gaat. Wij realiseren dit door de juiste voorbereiding en de uitvoering van de bouwwerkzaamheden zo soepel mogelijk te laten verlopen. Sleutelwoorden daarvoor zijn samenwerking en communicatie. Wij werken niet alleen vóór onze klanten, maar ook graag samen met onze klanten. Samenwerken is met elkaar meedenken, kennis delen en hetzelfde doel nastreven. Communicatie is daarbij de lijm die deze manier van werken met elkaar verbindt. Duidelijke communicatie voorkomt misverstanden en zorgt voor heldere afspraken. Wij streven ernaar dat onze klanten niet alleen tevreden zijn over het eindresultaat, maar er ook blij van worden. Wij willen de verwachtingen van de klant overtreffen. Daar staat PHB Deventer en al haar medewerkers voor! www.phbdeventer.nl


 

Deel dit artikel: